Hazırlık Öğrencileri İçin Akademik Danışmanları Toplantıları

11 Nisan 2017 Sarıtepe Kampüs ve 12 Nisan 2017 Kuzey Kampüs Toplantı Salonları Tıklayınız

Değerli Öğrencilerimiz,

Bölümlerinizle iletişiminizde aracılık, destek ve koordinasyon sağlamak amacıyla atanan Danışmanlarınızla, yüzyüze iletişiminizi sağlamak ve bölümlerarası etkileşim yaratmak amacıyla 11 Nisan tarihinde, Kilyos Sarıtepe Kampüsü YADYOK Binasında etkinlikler planlanmıştır.

Kilyos Sarıtepe Kampüsü'nde 11 Nisan tarihi, 14:00 – 15:00 saatleri arasında bölümünüze tahsis edilen sınıfta, sizlere rehberlik edecek bilgilerin paylaşılması, deneyimlerin aktarılması ve sorularınızın cevaplanmasından sonra 15:00 - 16:00 saatleri arasında Kilyos Kantin alanında tüm danışmanlarımızla sohbet etmeye devam edeceğiz.

Kuzey Kampüste ise Danışman-Öğrenci buluşması 12 Nisan tarihinde aynı zaman dilimlerinde bölümlere tahsis edilen sınıflarda gerçekleşecektir.

Üniversitemiz, Bölümlerimiz ve sizler için faydalı geçeceğini düşündüğümüz bu etkinliğe katılım göstermenizden büyük mutluluk duyacağız.

Sevgilerimle

Doç. Dr. N. Zeynep Uysal