COVID19 Dönemi: Dönem İzni Bilgileri

Sevgili Öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı COVID-19 Dönemi için süreye sayılmadan izin bilgilerini sizlerle paylaşmak isteriz.

• Aktif öğrenci statüsünde olan Hazırlık öğrencileri talep etmeleri durumunda süreye sayılmadan dönem izni alabilirler.

• İzin başvuruları güncel akademik takvime göre 2 ayrı dönemde yapılabilir:

4-11 Haziran 2020 (Perşembe – Perşembe)

6-17 Temmuz 2020 (Pazartesi – Cuma)

• İlgili Yönetim Kurulunun karar alması için dilekçe sunulması yeterlidir. Ek bir belge sunulmasına gerek yoktur.

• Süreye sayılmadan izin alan öğrencilerin Hazırlık eğitim hakları, Bahar Döneminin 5. haftasından sonraki süre için saklı kalacaktır.

• Bahar Döneminin 5. haftasından sonraki süre için Hazırlık eğitim hakları saklı kalacak öğrencilerimize yönelik eğitim ve öğretim faaliyetlerinin zamanı ve hangi yöntemlerle yapılacağı (uzaktan eğitim ya da yüz yüze eğitim), önümüzdeki aylardaki şartlara göre belirlenerek ilan edilecektir.

Bilgilerinize sunarız,

YADYOK İdaresi